Egyéb kategória

Megújult a Disznókő honlapja

Hosszas előkészítési munka után elkészült a Disznókő Szőlőbirtok új honlapja. A honlap minden eddiginél jobban demonstrálja a Disznókő tulajdonosához, az AXA Millésimes-hez tartozó borászatok közötti testvéri viszonyt, hiszen a francia Chateau Pichon Baron, Chateau Suduiraut és Domaine de L’Arlot, valamint a portulgál Quinta do Noval oldalai szintén hasonló stílusban jöttek létre. 

A letisztult, modern, mégis izgalmas tartalommal telített, négy nyelven (magyarul, angolul, franciául és kínaiul) is elérhető weboldal egy nemzetközileg is elismert francia ügynökség munkája. Új honlapunkra látogatva nemcsak borainkról talál részletes leírást, hanem a Disznókő történelméről, a számunkra oly fontos, egyedülálló terroir-ról, illetve a szőlészeti-borászati munkákról is tájékozódhat a borszerető közönség.

A Disznókő online jelenlétében a létrejött új weboldal képviseli értékeink és minőségünk állandóságát. A weboldalhoz kapcsolódó Disznókő blogfelületen pedig folyamatosan jelennek meg az új hírek, érdekességek a birtok életéről, munkájáról, sikereiről. Kellemes böngészést kívánunk!

Megnézem az új weboldalt!