Egyéb kategória

Zempléni Fesztivál a Disznókő Birtokon

Nagy öröm számunkra, hogy szinte kezdetektől részesei lehetünk annak a színes, minőségi programkínálatnak, magyar és külföldi előadók, népszerű együttesek produkcióinak, amit a Zempléni Fesztivál nyújt.       

A Zemplén legnagyobb kulturális eseménysorozatának különleges vonzerője a műfaji és területi sokszínűségben rejlik, hiszen a legszebb műemléki és szabadtéri helyszíneken, illetve borászatokban kerülnek megrendezésre a különböző kiállítások, klasszikus zenei és jazz koncertek, színházi előadások és gasztronómiai programok. 

A Disznókő Birtokon idén a Nagy Duó koncertjét élvezhették a hozzánk látogatók. Nagy Szilvia és Nagy Veronika a Budafoki Dohnányi Zenekar művészei, akik egy könnyed, műfajilag változatos, hegedűre és csellóra írt műsorral készültek. 

Hisszük, hogy a bor – akárcsak a zene – hidakat épít és összehozza az embereket, örömet és szépséget csempész a mindennapokba. Ezért vendégeinket a koncert után nemcsak a birtok csodás panorámája, de egy, a Disznókő borokból álló kóstoló is várta. 

Varázslatos este volt. Köszönjük a koncertet, hogy idén is ellátogattak hozzánk, a hangulatot és a nagyszerű társaságot! Reméljük, jövőre ismét találkozunk!