Egyéb kategória

Változás a Disznókő Szőlőbirtok életében

Távozik kereskedelmi igazgatónk, Hanyecz Andrea, aki az elmúlt 12 évben képviselte a Disznókő Szőlőbirtokot és segítette boraink hírnevét öregbíteni a hazai és nemzetközi borkedvelők körében. 

A Disznókő Szőlőbirtok nemcsak hazánkban, hanem a nemzetközi piacokon is elismert, mind a borkedvelők, mind a kereskedelmi és gasztronómiai partnerek körében. A mögöttünk álló nehéz években is növekedtünk, mind külpiaci, mind az összesített kereskedelmi eredményeink is pozitív irányban változtak. Ez a siker és elismerés csapatmunka eredménye, de az elmúlt 12 évben sokat  köszönhettünk kereskedelmi igazgatónknak, Hanyecz Andreának, aki ez idő alatt mély szakmaisággal és szívből jövő elhivatottsággal képviselte birtokunkat. Andrea most azonban távozik a Disznókőtől, karrierjét más területen, családi vállalkozásukban folytatja. Köszönjük eddigi munkáját és sok sikert kívánunk neki az előtte álló célok megvalósításához! 

Andreát váltva, a Disznókő Szőlőbirtok új kereskedelmi igazgatójaként csatlakozott hozzánk Ujfalussy Szabolcs, aki korábban 20 éven át a Tokaj Oremus belföldi kereskedelmi és marketing vezetője volt. Munkáját a Disznókő Tokaj-hegyaljai birtokközpontjában végzi, innen koordinálja és fejleszti szőlőbirtokunk a világ kb. 50 országára kiterjedő kereskedelmi feladatait, az anyavállalat AXA Millésimes munkatársaival összehangoltan.

Ujfalussy Szabolcs a Disznókő Szőlőbirtok új kereskedelmi igazgatója

Szabolcs szőlészmérnöki végzettsége, hazai és nemzetközi kereskedelmi és marketing tapasztalatai, valamint kiváló angol és spanyol nyelvtudása mind garanciát jelentenek arra, hogy immár közösen, tovább öregbítsük a Disznókő hírnevét a világban. 

Szabolcs jövőbeli sikereit segítik azok az elismerések is, melyekben a Disznókő Birtok az elmúlt évben részesült. A világ legelismertebb bormagazinjai több borunkat is igen magasra értékelték, a 2007-es Disznókő Eszencia pedig 99 ponttal egyedüli magyar borként  került a Wine Enthusiast világ Top100 borának listájára. Szabolcs munkájához így adottak kiváló boraink, ezért biztosak vagyunk benne, hogy az ő segítségével tovább folytatódik a Disznókő Szőlőbirtok magas nemzetközi megbecsüléssel övezett, egyben üzletileg is irigylésre méltó kereskedelmi tevékenysége.