Egyéb kategória

Miért érdemes bort ajándékozni nőnapra?

Akár nagyszerű ünnepi ajándékot keres, akár egy romantikus gesztussal szeretné meglepni a különleges személyt, a bor még nagyobb örömet is okozhat, mint egy virágkosár. Íme öt ok, hogy miért érdemes bort ajándékozni nőnap alkalmából.

Időtlen ajándék

Disznókő Tokaji Aszú 5 Puttonyos 2013

A virágok a mának szóló ajándékok, viszont a bor napokkal, hetekkel vagy akár évekkel az ajándékozás időpontja után is élvezhető. Egy palack minőségi, szép bort később is elő lehet venni, s azt kortyolgatva újra felidézhetjük a különleges napot. Egy aszú kóstolása például olyan, mint egy hosszú utazás, tele csodás élményekkel. Egyetlen kortyban koncentrálódik a gyümölcs tisztasága és az aszúszemek létrejöttéhez nélkülözhetetlen hajnali pára frissessége, az őszi nap simogató melege, a szőlők között susogó szellő titokzatossága. Mindez a Disznókő Tokaji Aszú 5 Puttonyos 2013-ban olyan komplex ízvilágot és harmóniát alkot, mely különlegessé varázsolja a hétköznapokat.

Az elegancia és a kifinomultság szimbóluma

V.P.T.S. 2017 – A Disznókő aszúborok „szummája”

Nincs más, ami olyan egyedülálló eleganciát és kifinomult stílust képviselne, mint egy minőségi bor. Ez az ajándék azt a gondosságot és figyelmet is tükrözi, amelyet az ajándék kiválasztása során megnyilvánítottunk. A kiváló évjáratból származó V.P.T.S. 2017 a legkoncentráltabb aszúnk, a Disznókő aszúborok „szummája”.  Ideális választás mindazoknak, akik eleganciát, kifinomultságot, és luxust szeretnének csempészni a nőnapba. 

Különleges élvezet

Disznókő Tokaji Késői Szüret

Egy pohár finom bor mellett nemcsak a meghitt beszélgetésekre adódik alkalom, de akár arra is, hogy a kedvenc fogásaink mellé kóstolva azt, tovább fokozzuk az élményt. Egy kedvenc sajtszelet vagy különleges gyümölcsök lehetővé teszik az ajándékozott számára, hogy új módon élvezze ajándékának ízét, textúráját és illatát. Próbáljunk túllépni a régi szabályon, mely szerint fehér húshoz fehér-, vöröshöz vörösbor illik! Az előételtől a desszertig egy teljes, sok fogásból álló étkezést is végig tudunk kísérni különböző stílusú, de csak furmintból készült borokkal. A Disznókő Tokaji Késői Szüret intenzív gyümölcsaromákban tobzódó, kiváló egyensúlyú, nagyon élvezetes bor, mely csipetnyi luxust csempész a mindennapokba. Tökéletes választás, hogy megédesítsük a pillanatot, díjnyertes borkoktél receptjeinkkel pedig garantált a siker! 

Borral kísért élmények

Pincelátogatással egybekötött borkóstoló – egy igazán különleges élmény!

Életünk legfontosabb pillanatai a közös élményekben rejlenek. Mi lehetne különlegesebb élmény, mint egy pincelátogatással egybekötött borkóstoló? Egy ilyen ajándék lehetőséget teremt arra, hogy kiváló minőségű borokat fedezzenek fel együtt, miközben megosztják az ízek, illatok és történetek varázslatos világát.

Több, mint ajándék!

Több, mint egy ajándék

A különleges borok ajándékozása több, mint pusztán egy gesztus; ez egy üzenet, amely tiszteletet és megbecsülést hordoz, valamint emlékeztet bennünket arra, hogy mennyire fontosak és különlegesek azok, akiknek szánjuk.

A bor egy olyan sokoldalú ajándék, amely alkalmas arra, hogy örömet és élményt nyújtsunk a megajándékozottnak, ezzel kifejezve szeretetünket és tiszteletünket nőnap alkalmából.